Monday, May 23, 2011

:: Cam Best Jew - Da Lama x Berxtiviti Bersama2 ::

KOrAng2 SuMer, PeRasAn x, BahAwa KiTe yG cAm bEsT jEw nI, dA LamA x aDe xtiViti BerSamA2? sO wAt iS dA nExT xTiviTi??? SugGesTion PlzSzszszsSZ....

6 comments:

Pu3 Bibah Cun Melecun said...

jom....akhir bulan jun nak tak?

eiYLa FasZeiYLa said...

haaa cun2.. tp make sure time da gji la..
korg pn mmg nk trun kt sni kn??

Pu3 Bibah Cun Melecun said...

tu la..nak ajak kemal skali..tapi nak make sure dia takde aktiviti lain..tak best ar...macam aritu tak dapat nak karok sesama..amacam?

eiYLa FasZeiYLa said...

best gak tu.. kami kt cheras ni mmg da meroyan lame x karok...

Pu3 Bibah Cun Melecun said...

ok nnti confirm ngn kemal...kalau tak leh g minggu ni..dia pon nak g morib..tapi aku lak ade hal..pakcik aku kawin..

eiYLa FasZeiYLa said...

mggu ni aku trun jb lor...