Monday, May 23, 2011

Projek makan2...

Finally aku mencatat sepatah dua kata di blog nie hehe... Ok disebabkan xde sape2 nak update maka aku gegeh la upload walaupun benda nie dah berlalu...

Hari: Sabtu (tak ingat tarikh)
Masa: Pukul 3 petang (lepas habis OT)
Lokasi: Apartment kakak Iela
Peserta: AJK Library Cheras + Mahkota Cheras
Tetamu Undangan: Emak dan adik Atie
Yg tak datang: Zura sebab ade hal (Zura ko sentiasa di hati)

Tepat atau tak masa dijanjikan maka kami berkumpul ramai2 di HQ... Sampai je di Apartment kakak Ila bermulalah acara membahagikan tugasan. Semua orang gembira mendapat tugasan masing2 hehe... Dan yg pastinya suasana cukup meriah... Actually nak bt kt swimming pool bawah kondo 2 tapi ade org buat birthday party maka kami bt kat rumah kakak Iela. Kredit to Eila and kakak dia. TQ...

Muka masing2 super exticed...
Sesi membuka hamper. Bacaan doa dibacakan oleh Harith. Ustaz Kemal x dapat diimport dr JB. Hahaha kemal jgn marah.... 
 
Selame nie tgk je akhirnya dpt mkn weeee
Tengok muka semua orang excited memandang hamper 2. Ye sebab cokelat ferero rocheee memanggil2 utk di ngap (makan)... Masing2 dok nak cop jajan and bekas tin. Sape tak suke benda free wehhhh... Semua dok keliling hamper... Meleleh air liur tgk jajan...


Nak amek mane yer? Nak semuaaaaa
OK sesi meleraikan jajan dari hamper. Banyak benor selotepnyer... Orang pompuan mmg pro la bab camnie... Sape nak booking hamper raya tahun depan boleh contact Iela and Atie ye... Ops lari tajuk...

Iela, Atie dan tetamu jemputan
Ok selama nie tak pernah tengok family Atie.... maka jenjejengggg diperkenalkan Aien adik kpd Atie... Aliff ko tak boleh ngorat yer... Usyar kakak dgn emak dia dulu... Aien nie rajin... Dia dok kat dapur nolong masak mee goreng...

Chef jemputan
Kami semua gotong royong dok dapur. Mee goreng tu ada air tangan semua orang la... Pergh mee goreng Atie memang terbaik la... Cepat2 masuk la meminang... Haha promote jap... Sorry xde gambor mee goreng sbb sedap sangat... lain kali Atie buat mee goreng lagi tempek gambor...

nyum2 yummy....
Sesi pembahagian jajan, cokelat, biskut dll... Semua orang dapat don't worry. Mintak maaf orang Johor tengok gambor jelah yer... Takpe raye nanti dapat hamper. Doa2kan lah... amin...

Ok nie benda yg aku dapat. Dgn pati Ikan + Ayam aku angkut sekali hehe... Yang lain dah masuk perut aku...

Sekian sahaja laporan aku kali nie. Next xtvt coming soon... Harap HQ, MC and Jb dapat bergabung... Meletoppppppp gitu....

4 comments:

eiYLa FasZeiYLa said...

Alip memandang sambil berkata, "Aku nak ferero rocher.. Aku x kira, terbukak je selotep tu aku sambar.." hohohohoh.. Eh apsal alip gelak cm arith lak ni? konpius jap...

Pu3 Bibah Cun Melecun said...

aku nak merajuk untuk yang sejuta kali..jom kemal merajok...
sob..sob..sob..

eiYLa FasZeiYLa said...

waaa switnyeee melajok 2gether2...

nelly said...

makanan !yummy !