Tuesday, March 29, 2011

:: Cam Best Jew :: - sUKeNyA sAYa -



Hello all, Its me..BIBOT@FIZA

just nak share my feeling for this blog..its good to gather all librarian for Masterskill..

usually for JB and Cheras je la..sebab kitorng yang paling OVER + GEBU GEBAS lagi...hehe


lately, agak bosan, sebab aku dah transfer ke JOHOR..

takde la activities bersama ngn librarian joint venture ngn cheras..

takde la karaoke ngn diorng lagi sebab kat sini aku ngn kemal je kot kaki karok..

yang lain tak penah try lagi...huhuhuuh..


then, last week dapat berita menyedihkan..

hope nothing happen with this campus..


frankly writing..tak penah pon lagi joint activities sejak group 'cambest je' ditubuhkan..

sedihnye...


BUT


We all librarian yang sangat ceria...so, lupakan stereotype librarian ada lah sangat garang and NERD!! ok...


weeeeeeeeeeeee...


im D.O.N.E

8 comments:

eiYLa FasZeiYLa said...

like.... xpe ea fiza.. kite akn pastikan 1 lg gathering utk "cam best jew"

Pu3 Bibah Cun Melecun said...

sangat kot kecewa..
kalau la aku ade sayap..
nak nyanyi jap..

'i believe i can fly'

madmal said...

hohohohoho

ZuRa said...

alahai.. jgn la camni k... korg pon leh la.. kn dah ada kemal n rehan nox tu.. pe lg, meroyan la selalu. hehehehe

pija: harus la blog ni utk librarian cheras n jb ONLY !! giler la klu hakak nita dah join.. harus xde sape berani komen lg. hahahaha

eiYLa FasZeiYLa said...

x mampoo nk invite hakak nita hokkay!!!

cikasutinggi said...

giler sih jemput hakak tu..gerenti dia bolot semua disini..heheheh...(owh kedekutnya ak)..kahkahkahkah..

eiYLa FasZeiYLa said...

seram sy terbayangkn beliau..

cikza said...

aku masih takleh lupakan yg beliau kiss aku... terkejut mak.....