Monday, March 21, 2011

- Cam Best Jew Bowling Tournament -

Ok aku nak update kat sini plak.. Ekceli aku da update kat blog aku sendiri.. Tapi disebabkan ini adalah blog untuk semua, so aku akan update jugak pasal Masterskill Bowling Tournament 2011 kat sini jugak...

Sabtu pada 19-03-2011 1 tournament melibatkan staff2 Masterskill telah diadakan di Ampang Superbowl Ampang Point. Cewah starting nak skema.. Ok kiteorang da janji ngan bos untuk sampai kat situ pukol 8 lebih..

Tapi disebabkan technical problem, aku kuar lambat sikit dari umah. Then sampai umah Zura, kredit plak abis x dapat nak col beliau dan arahkan beliau turun. So terpaksa tunggu beliau col aku dulu. Lepas da 10 minit tggu akhirnya die col aku.. Aku suruh die turun dengan kadar segera pasal pas tu nak amik harith lak..

Lepas da setel amik Harith, kteorg gerak ke Ampang dlm kol 9.. Then disebabkn jln x bape nak jem, 9.06am kteorg da sampai kt kaki bukit ampang. Dalam 9.15am kteorg da sampai Ampang Point.

Menanti dengan debar untuk dimaki oleh bos. Da sampai bos tak maki pun.. Bos kami sangat baik hati.. Motivo bodel bos? Hahahahah.. then Ati pon sampai bile da siap berkumpul tetibe ade sorang brother kiut miut nak amik gambar kteorg pasal pkai baju same.. Soooo switt... Adoi da sakit tangan tulis panjang2..

Enjoy la gambar ye.. Daaaa~~~














4 comments:

ZuRa said...

ari paling best skali... masa awal2 tu bos bnyk komplain. segan la nk bukak jaket... pastu belikan topi pon bosh xnk pakai.. tp selang bape minit pastu bosh dah jd selamber.. syok wo... gambo comel bosh membuktikan bosh adalah bosh yang best ar... sporting... caya la bosh..

LuLu Fazeela said...

heheheh cayalah.. sume bg komitmen kn.. wlaupon x mnang, tp ia adlh ari yg pling besh....

ZuRa said...

tau xpe.. org M nk kutuk kite klh ke, pe ke... ckp dgn dorg W.E. yg penting ktorg enjoy. lalalal. leh gak tls kt apraisal. lalalala

eiYLa FasZeiYLa said...

yg penting.. tls kt appraisal....